Boeren keuken Piershil

Ben u op zoek naar een keuken die knusheid, warmte en nostalgie uitstraalt? Dan is een boeren keuken perfect voor u! Onderdelen die deze keukens karakteriseren zijn het vele gebruik van hout en andere natuurlijke materialen. Door de meer ouderwetse uitstraling is de keuken een veel gezelliger ogende ruimte. De perfecte uitstraling voor een plaats om mooie momenten te delen met uw dierbaren. Bij onze showroom zijn diverse boeren keukens te zien, hierdoor kunt u dus een indruk krijgen van de soort keukens die wij voor u kunnen samenstellen. Wij begeleiden u dan ook graag in dit proces, zo helpen we u om uw droom keuken een realiteit te maken.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Boeren keuken

Het montageproces

Na de samenstelling van de keuken die past bij al uw behoeftes en wensen, bestellen we deze onderdelen direct uit Duitsland. Nadat de onderdelen voor uw boeren keuken in Piershil binnen zijn is het tijd voor de montage. Mogelijk moet uw oude keuken eerst nog gedemonteerd worden, hier kunnen we u bij begeleiden als die wens er bij u is. Ook kunnen de monteurs waarmee samenwerken uw elektra-, leidings- en loodgieterswerk doen. Maar ook de echte doe-het-zelver ondersteunen wij in het proces. Bij het leveren van uw keuken zorgen wij voor een degelijke handleiding. Na de afronding van de keuken komen wij ook nog even nalopen of alles goed is gegaan. En of wij het nou doen of u, u ontvangt altijd 5 jaar garantie!

De mooiste boeren keuken in Piershil bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom boeren keuken in Piershil en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)