Vakwerk en service

Montage

De montage, misschien wel het belangrijkste gedeelte van het gehele traject, wordt uitgevoerd door deskundige en vakbekwame monteurs. Wanneer wij de keuken voor u mogen monteren betekent dit ook dat wij de keuken gebruiksklaar opleveren. De kraan en spoelbak zijn aangesloten, de apparatuur werkt en de keuken mag ingeruimd worden! Eventueel kunnen wij ook zorgen voor de demontage van uw bestaande keuken. In de voorbereiding op de montage kunnen wij voor u een installatie tekening maken waarbij wij duidelijk aangeven welke aansluitpunten nodig zijn en op welke plaats.

Wanneer u de keuken zelf wilt monteren kan dat uiteraard ook, dit heeft geen gevolgen voor de garantie!

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Onze klanten

Reviews

Wij leveren keukens tot grote tevredenheid van onze klanten. Uiteraard met 5 jaar volledige garantie!
Lees hierover meer op de onafhankelijke reviewsite www.qasa.nl.

 ”  We kunnen niet anders concluderen dat als je persoonlijke aandacht wilt, gedegen advies en een schitterend resultaat, je bij keuken at home het beste uit bent! Wij zijn in ieder geval super blij! “

M. Ottink maart 2023

”  De nieuwe keuken is geheel naar onze wens en zoals we het hebben bedacht. En de prijs viel ook nog mee! We zijn erg tevreden en vinden Keuken at home een echte aanrader!”

Familie Bovenberg februari 2023

Bij Keukenathome

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs!