Design keuken Numansdorp

Bent u op zoek naar keuken met een minimalistische en chique uitstraling? Dan is in Numansdorp een design keuken een mooie optie voor u. Deze keukens worden vaak gekenmerkt door hun ruime opzet, hierdoor is er veel ruimte om te bewegen en veel plaats voor modern keukenapparatuur. Ook hebben deze keukens vaak veel opslagruimte waardoor u alles netjes kunt opbergen in de keuken. Bent u benieuwd naar deze keukens, kom dan naar onze showroom. Daar kunt u kijken naar met welke materialen u uw keuken wilt samenstellen. Wij begeleiden u dan ook graag in dit proces, zo helpen we u om uw droom keuken een realiteit te maken.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Design keuken

Tijd voor montage!

Het is zover, we hebben uw perfecte design keuken in Numansdorp samengesteld die past bij al uw wensen en behoeften. Tijd om de onderdelen te bestellen uit Duitsland. Als de onderdelen zijn aangekomen is het tijd voor de montage. Dit kunt u uiteraard via ons doen, wij zorgen dat gecertificeerde monteurs de onderdelen veranderd in een gehele keuken, ook zouden zij kunnen helpen met leidingen en elektra. Voor de doe-het-zelver bieden wij ook de juiste handvaten om de keuken goed te monteren. Wij geven aan hen namelijk een uitgebreide handleiding mee, waarin duidelijk beschreven staat hoe de onderdelen geïnstalleerd moeten worden. Hoe u ook kiest om de keuken te monteren, u bent altijd verzekerd van 5 jaar garantie.

De mooiste design keuken in Numansdorp bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom design keuken Numansdorp en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)