Hoogglans keuken Oud Beijerland

Zoekt u een keuken die een strak en modern design heeft? Dan is een hoogglans keuken in Oud Beijerland een mooie optie voor u. Deze keukens ogen luxe en chique. Vaak zijn deze keukens in het wit, hier springen de prachtige glanzende oppervlakken van de keuken er het meest uit. Ook gaat dit gepaard met een zeer open uitstraling. Voor andere kleuren kan hoogglans ook een voortreffelijke keuze zijn. In onze showroom hebben wij een groot aantal hoogglans keukens staan, waar u naar kunt kijken. Daarna kunt in gesprek gaan met ons over al uw wensen en benodigde faciliteiten. Vervolgens kunnen we samen de keuken waar u altijd van gedroomd heeft samenstellen.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Hoogglans keuken

Montage

Nadat wij samen uw droomkeuken hebben samengesteld, wordt deze besteld uit Duitsland, als de keuken eenmaal in Nederland is gearriveerd is het tijd voor het monteren. Of u het wil laten doen door ons, gebruik wilt maken van deelmontage of het zelf wilt doen is volledig aan u. Wat u ook kiest wij ondersteunen u. Zo kunnen gecertificeerde monteurs met wie wij werken uw keuken demonteren en kunnen zij elektra- leidings- en loodgieterswerk voor u verrichten. Als u het helemaal zelf gaat doen laten wij u ook niet vallen, we ondersteunen u met een goede, duidelijke handleiding en komen de keuken nog nalopen. Waar u ook voor kiest u bent altijd verzekerd van 5 jaar garantie op uw nieuwe hoogglans keuken in Oud Beijerland en omstreken.

De mooiste hoogglans keuken in Oud Beijerland bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom hoogglans keuken in Oud Beijerland en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)