Italiaanse keuken Oud Beijerland

Wilt u een keuken met een uniek en avant-garde design? Dan zijn in Oud Beijerland Italiaanse keukens mogelijk een hele gave optie voor u en uw woning. Italiaans ontwerp staat vooral bekend om de speelse verhouding tussen functionaliteit en glamour. Een Italiaanse keuken kan dus heel elegant zijn, maar ook een hele speelse kanttekening hebben. Er zijn diverse hoogwaardige vormen van Italiaans keukendesign. Lijkt zo een keuken perfect voor u en uw woning, kom dan een keertje kijken in onze showroom en ga in gesprek met onze gespecialiseerde adviseurs. Zij kijken graag met u mee om de ideale keuken voor u op te stellen.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Italiaanse keuken

Montage

Na het samenstellen van uw Italiaanse keuken in Oud Beijerland en omstreken, gaan we de onderdelen bestellen. Wanneer deze geleverd wordt is het zaak dat dat de keuken wordt gemonteerd. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of te laten doen door de gecertificeerde monteurs waar wij mee werken. We kunnen ook uw oude keuken voor u demonteren, en leidingwerk, elektra en loodgieterswerk verrichten. U kunt ook kiezen voor een deelmontage. Wanneer u zelf de leidingen wilt verleggen krijgt u van ons een compleet leidingschema met alle aansluitwaarden hierop vermeld. Dus maakt niet uit hoe u uw moderne keuken wil monteren, wij staan voor u klaar en leveren altijd 5 jaar garantie!

Italiaanse keuken Oud Beijerland bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw stoere Italiaanse keuken in Oud Beijerland en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)