Keuken kopen Maasdam

U brengt elke dag veel tijd door in uw keuken, dus het is heel fijn als u een keuken heeft waar je blij mee kunt zijn. Dus als u niet tevreden bent met uw huidige keuken of als deze aan vervanging toe is. Als u besluit een nieuwe keuken te kopen, is het erg belangrijk om u eerst goed te oriënteren. Bij Keukenathome begeleiden we u graag in dit proces. Zo kunt u zich samen met ons oriënteren om uw ideale keuken vorm te geven. We bieden verschillende stijlen, merken en collecties aan. Keuken bestaat uit diverse losse onderdelen, keukenkastjes en keukenapparatuur. Daarom is het belangrijk dat we goede afmetingen hebben van de ruimte waarin uw nieuwe keuken komt te staan. Dan kunnen we aan de slag met uw wensen.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Keuken kopen

Montage

Bij Keukenathome helpen we u bij alle stappen van het proces na het kopen van een keuken in Maasdam en omstreken. Dit geldt ook voor de montage, wij zorgen ervoor dat uw keuken wordt geplaatst door gecertificeerde monteurs. Wilt u uw oude keuken laten demonteren, dan is dat voor ons geen probleem. Ook kunnen wij uw leidingen aanleggen en/of verplaatsen en leveren wij zowel elektra als sanitair. U kunt ook kiezen voor deelmontage. Als u de leidingen zelf wilt verplaatsen, bezorgen wij u een compleet leidingschema met alle aansluitwaarden erop vermeld. Voor complete doe-het-zelf monteurs hebben wij een duidelijke handleiding. Plaatst u zelf een nieuwe keuken of maakt u gebruik van onze monteurs? Je hebt altijd 5 jaar garantie!

Keuken kopen in omgeving Maasdam bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste nieuwe keuken. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel te helpen met het kopen van uw droom keuken in Maasdam en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)