Keuken op maat Middelharnis

Als u er over nadenkt om een nieuwe keuken aan te schaffen, is het van groot belang dat deze perfect past in uw woning. Als u bij onze showroom langskomt of een bezoek van inplannend kunnen wij samen met u de perfecte keuken samenstellen. Van de kastjes tot de hendels to de apparatuur, alles kan aan uw wensen worden aangepast. Daarna zorgen we dat de keuken in Middelharnis perfect op maat voor uw woning wordt gemaakt. Wij bieden diverse soorten keukens, in onze showroom zijn een groot aantal voorbeelden van keukens te zien. Door ons grote aanbod is er gegarandeerd een ontwerp tussen dat u aanspreekt.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Keuken op maat

Montage

Nadat wij uw keuken op maat in Middelharnis hebben besteld is het tijd voor u om te beslissen hoe het montageproces wil vormgeven. Bij Keukenathome bieden wij diverse diensten voor het monteren van uw keuken. Zo kunnen wij met onze gecertificeerde monteurs uw oude keuken demonteren en elektra-, leidings- en loodgieterswerk verrichten. U kunt ook gebruik maken van deelmontage. En als u een echte doe-het-zelver bent ondersteunen wij u ook. Dit doen we door het leveren van een compleet leidingschema wanneer u zelf de leidingen wilt verleggen. We leveren ook een gedegen handleiding, hiermee kunt u de keuken met de juiste stappen in elkaar zetten.

Uw keuken op maat in Middelharnis bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom keuken op maat in Middelharnis en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)