Keuken showroom Maasdam

Als u overweegt om een nieuwe keuken aan het schaffen is het goed om u te ori├źnteren in een mooie showroom. Dan kunt u een indruk krijgen van welke stijlen u mooi vindt en passen bij uw huis en levensstijl. Bij Keukenathome beschikken we over prachtige voorbeeld keukens, u zal hier gegarandeerd iets vinden wat u aanspreekt. Of u nou op zoek bent naar moderne keuken, landelijke keuken, boerenkeuken, handgemaakte keuken of een van onze andere stijlen keukens. Wij hebben mooie voorbeelden in onze keuken showroom in omgeving Maasdam . Vervolgens kunnen wij u persoonlijk begeleiden met om al uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we samen met u een ontwerp maken.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Keuken showroom

Montage

Als u eenmaal uw droomkeuken in onze showroom in omgeving Maasdam heeft samengesteld is het tijd voor de montage. Dit kunnen wij laten doen door onze gecertificeerde monteurs. Maar ook als u het gedeeltelijk of volledig zelf wil doen kunnen wij u daarmee begeleiden, wij kunnen namelijk een duidelijke handleiding voor uw samenstellen. Hiermee kunt u de keuken op de juiste manier instaleren. Als u voor zelfmontage kiest komen wij ook nog nachecken of alles goed is verlopen en leveren wij nog steeds 5 jaar garantie! Ook het demonteren van uw oude keuken is geen probleem voor onze monteurs. Het aanleggen of verleggen van uw leidingwerk valt ook onder onze diensten.

Kom kijken bij onze mooie keuken showroom in omgeving Maasdam

Bij ons bent u altijd welkom in de keuken showroom in omgeving Maasdam , hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droomkeuken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Stoer en warm

Warm, stoer en greeploos

Sfeervol in Taupe

Taupe in een sfeervol kader

Stukjes showroom

Sfeervolle showroom

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)