Keuken specialist Numansdorp

Een nieuwe keuken aanschaffen is een behoorlijke onderneming, daarom is het van groot belang dat dit gedaan wordt door een vakkundig en specialistisch bedrijf. Dat is nu precies wat Keukenathome bezit. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring bij het plaatsen van prachtige keukens. Wij als keuken specialist in Numansdorp helpen u graag bij het vormgeven van uw droomkeuken. Bij bezoek aan onze showroom kunnen we met u de mogelijke opties die passen bij uw smaak en de afmetingen waarbinnen we kunnen werken. Omdat we bezitten over een heel grote hoeveelheid verschillende soorten stijlen keukens, kunnen we garanderen dat er iets passends voor u tussen ons assortiment.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Keuken specialist

Het montageproces

Of u nou een echte doe-het-zelver bent of u liever de keuken wil laten monteren door een gecertificeerde monteur, wij faciliteren u met begeleiding op maat. Als het u het zelf wil doen zorgen wij voor een welgedegen handleiding en komen wij de keuken leveren en nalopen. Bij zelfmontage mag u ook nog profiteren van onze eerlijke 5 jaar garantie. Ook als u nog zit met leidingen geplaats of verplaatst moeten worden, kunnen we dit laten doen door een monteur. Als u dit wel zelf wil doen komen wij u ook tegemoet met een compleet leidingschema met alle aansluitwaarden hierop vermeld. Voor montage door een keuken specialist in Numansdorp bent u bij Keukenathome aan het juiste adres.

De beste keuken specialist omgeving Numansdorp bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droomkeuken door een keuken specialist.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)