Moderne keuken Piershil

Bent u op zoek naar een keuken die gestroomlijnd is met strakke lijnen en praktisch is ingesteld? Dan hebben wij daar een mooi aanbod voor. Moderne keukens zijn vaak gekenmerkt door hun vierkante vormen en strakke indeling, vaak worden deze keuken in rustige kleuren als zwart en wit gekozen. Er zijn echter ook nog veel andere kleuren zoals groen of rood, u kunt het zo gek maken als u wil. Met dit soort kleuren kunt u uw keuken een speels karakter geven. U kunt in ieder geval voor al uw moderne keuken in Piershil wensen bij ons terecht! Wij hebben mooie voorbeelden staan in onze prachtige showroom, daar kunt u ook in gesprek gaan met onze adviseurs om de perfecte keuken voor uw woning samen te stellen.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Moderne keuken

Montage

Na het samenstellen van uw moderne keuken in Piershil gaan we deze bestellen. Wanneer deze bij u geleverd wordt is het zaak dat dat de keuken wordt gemonteerd. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of te laten doen door de gespecialiseerde monteurs waar wij mee werken. Welke optie u ook kiest, u heeft vijf jaar garantie! We kunnen ook uw oude keuken voor u demonteren, en leidingwerk, elektra en loodgieterswerk verrichten. U kunt ook kiezen voor een deelmontage. Wanneer u zelf de leidingen wilt verleggen krijgt u van ons een compleet leidingschema met alle aansluitwaarden hierop vermeld. Dus maakt niet uit hoe u uw moderne keuken wil monteren, wij ondersteunen u!

De beste moderne keuken in Piershil bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee voor keuken advies. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste keukens. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom moderne keuken in Piershil en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Royale keuken

Royaal, statig en compleet

Tijdloze topper

Sjiek, rustig en praktisch

Originele vakkenkast

Creatief, praktisch en stijlvol

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)