Nieuwe keuken Willemstad

In uw keuken brengt u dagelijks veel tijd door, daarom is het erg prettig als u een keuken heeft waar u blij mee kunt zijn. Dus als u ontevreden bent met uw huidige keuken of als deze inmiddels aan vervanging toe. Als u beslist om een nieuwe keuken in Willemstad te nemen is het belangrijk u eerst goed te oriënteren. Bij Keukenathome begeleiden we u graag in dit proces. Zo kunt u bij ons oriënteren om uw ideale keuken vorm te geven. Wij bieden diverse stijlen, merken en collecties. Keuken bestaan uit diverse lossen onderdelen, keukenkasten en keukenapparatuur. Daarom is het belangrijk dat we goede opmetingen hebben van de ruimte waarin uw nieuwe keuken gaat komen. Dan kunnen wij met uw wensen aan de gang.

Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding
Nieuwe keuken

Montage

Bij Keukenathome helpen we u bij alle stappen van het proces. Zo ook bij de montage, wij zorgen dat uw keuken wordt neergezet door gecertificeerde monteurs. Als u uw oude keuken gedemonteerd wil hebben is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen ook uw leidingwerk aanleggen en/of verleggen, en leveren wij zowel elektra als loodgieterswerk. Ook kunt u kiezen voor een deelmontage. Wanneer u zelf de leidingen wilt verleggen krijgt u van ons een compleet leidingschema met alle aansluitwaarden hierop vermeld. Voor de complete doe-het-zelf monteurs hebben wij een duidelijke handleiding. Monteert u nieuwe keuken in Willemstad zelf of maakt u gebruik van onze monteurs? U heeft altijd 5 jaar garantie!

Nieuwe keuken in Willemstad bij Keukenathome

Bij ons bent u altijd welkom in de showroom, hier ontvangen wij u op een persoonlijke manier met een kopje koffie of thee. Mocht u niet gelegen zijn om langs te komen bij onze showroom, zijn wij ook beschikbaar voor vrijblijvend bezoek bij u thuis. Wij hebben bij Keukenathome al ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de allermooiste nieuwe keuken. We leveren onze keukens door het gehele land, eventueel ook buiten Nederland. Wij beschikken over 130 keukenfronten en 120 verschillende kunststof werkbladen, dus wij kunnen vrijwel alle smaken faciliteren! Wilt u contact opnemen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel te helpen met het verwezenlijken van uw droom nieuwe keuken in Willemstad en omstreken.

35

Jaar ervaring

Onze projecten

Zoektocht naar uw droomkeuken

Bent u opzoek naar uw droomkeuken en weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan vooral naar onze recente projecten en haal daar inspiratie uit.

Stoer en warm

Warm, stoer en greeploos

Sfeervol in Taupe

Taupe in een sfeervol kader

Stukjes showroom

Sfeervolle showroom

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)